“Organize Sanayi Bölgemizin faaliyete geçirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, ilçenin Çavuşlu Beldesi’nde kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesi’ni gezerek, yürütülen sondaj ve zemin etüdü çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmalarla alakalı bilgi alan Belediye Başkanımız Hasbi Dede, Organize Sanayi Bölgesi’nin acilen faaliyete geçmesi gerektiğini vurguladı.

Gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Belediye Başkanımız Hasbi Dede, Bölgemiz için ciddi yatırımlardan bir tanesi olan Giresun 4.’cü Organize Sanayi Bölgesinin, ilçemizin gelişmesine, ekonomisine, istihdamına katkı sağlayarak, 4 bin kişiye ekmek kapısı olacaktır.  Sanayi Bölgemizin hızla faaliyete geçirilmesi için gerekli çalışmalarımızı sürdürerek, gelişmeleri yakından takip edeceğiz.” dedi.