‘Kitap Kafe’mizde canlı müzik keyfi yaşandı.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede tarafından kısa süre önce açılışı yapılan ‘Kitap Kafe’de canlı müzik keyfi yaşandı.

Yeşiltepe Mahallesi İlçe Halk Kütüphanemizin içerisinde açılan ve ilk günden itibaren halkımızın yoğun ilgi gösterdiği ‘Kitap Kafe’de artık her Cuma günleri canlı müzik keyfi  yaşanacak.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, Kitap Kafe’deki canlı müzik etkinliğine katılarak, vatandaşlarımızı selamladı.

İlçemizin kültürü kemençe eşliğinde horan oynamayı da ihmal etmeyen Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “İlçemizin genç yeteklerinden Samet Can Gülşen ve Tunahan Kır kardeşlerimizin sahne aldığı ilk dinletimiz halkımız tarafından büyük ilgi gördü. Her cuma günü devam edecek olan canlı müzik dinletimize tüm halkımızı bekliyoruz.” dedi.