Halkımız ‘Bayram Neşesi’ konserinde coştu

Belediyemiz tarafından Kurban Bayramı olması dolayısıyla ‘Bayram Neşesi’ konseri düzenlendi.

Yöresel kemençe sanatçıların sahne aldığı ‘Bayram Neşesi’ konserinde vatandaşlarımız horana doydu.

Protokole hayır denilen etkinlikte Belediye Başkanımız Hasbi Dede, konseri halkımızın arasında izleyerek, halkımızla horan oynadı.

Halkımızın Kurban Bayramını kutlayan Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Görele Belediyesi sadece çöp toplamayacak, beton dökmeyecek, parke işlemeyecek. Sporda, sanatta ve kültürde de birinci olacak” dedi.

Kültürü olmayan bir kenttin hiç bir zaman gelişemeyeceğini belirten Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Belediye olarak kemençe ilçemizin anavatanıysa bize düşende onu dünyaya ispat etmek boynumuzun borcudur. Siz burada mutluysanız, eğleniyorsanız unutmayın ben daha da mutluyum. Seçim zamanı çocuklarıma ve aileme vakit ayıramadım. Neden? Sizlerin mutluluğu için. Siz mutlu olun yeter. Bizde gecemizi gündüzümüze katarak sizler için, Görele için çalışacağız. Görele layık olduğu hizmetlere kavuşacaktır.” dedi.