Görelespor’umuz, Başkanımız Hasbi Dede ile özüne döndü

Giresun Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Görelespor, Kulüp Başkanımız ve aynı zamanda Görele Belediye Başkanımız Hasbi Dede başkanlığında toplandı.

2024-2025 sezonunda Giresun Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Görelespor’umuzun yeni Teknik Direktörü Haşim Gökhan Öner ve yardımcı antrenör Olgun Şahin ile anlaşıldı.

Yeşil-Beyaz’lı ekibimiz ayrıca yeni sezon için Görele’nin öz çocukları Hasan Namazcı, Burhan Nebioğlu, Ahmet Ergin, Emrah Arslan, Cihan Dobu, Numan Güven, Mahmut İncirkuş, Eren Camadan, İbrahim Gül, Muhammet Topal, Kemal Işkın ve Kerem Albar, Arda Şişman, Sadık Mert Yılmaz, Kerem Vural, Burak Karadeniz ile anlaştı.

Görelespor Kulüp Başkanımız aynı zamanda Görele Belediye Başkanımız Hasbi Dede, hep birlikte Görelespor’umuzu hak ettiği yerlere getireceklerine inandıklarını söyledi.

Görelespor Kulübüne herkesi destek olmaya davet eden Görelespor Kulüp Başkanımız aynı zamanda Görele Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Görelespor Kulübü yöneticileri olarak bir araya gelerek, Görelespor’u en kısa sürede layık olduğu yere getirmek için bundan sonraki süreçte neler yapabileceğimiz hakkında istişarede bulunduk. Geçtiğimiz sezon talihsiz bir şekilde bir alt lige düşen Görelesporumuz’u yerel ligde en iyi şekilde temsil edebilmek için yeni bir yönetim oluşturduk ve öz Göreleli gençlerimizden oluşan bir takım kurarak, bizim gibi Görele sevdalısı gençlerimizle mukavelelerimizi imzaladık. Görelespor Kulübü olarak öncelikle esnafımız olmak üzere, kadın, erkek, genç, yaşlı tüm vatandaşlarımızı kulübümüze destek olmaya davet ediyor, tribünlerdeki yerlerini almaya çağırıyoruz. Hep birlikte Görelespor’u hak ettiği yere getireceğimize inanıyor, şimdiden herkese teşekkür ediyoruz” dedi.