Görele Belediyesi Taekwondocularımız Başkanımız Hasbi Dede’yi ziyaret etti.

Giresun’da yapılan Minikler Taekwondo il birinciliği yarışmasında 4 altın, 4 gümüş ve 6 bronz madalya alarak toplamda 14 madalya ile takım halinde il birincisi olan Görele Belediyesi taekwondocularımız, Antrenörlerimiz Gökhan Kuğu ve Başar Kuğu nezaretinde Belediye Başkanımız Hasbi Dede’yi ziyaret etti.

Sporcularımızı ve teknik ekibimizi başarılarından dolayı kutlayan Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “İlçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığım Görele Belediyesi Spor Kulübü sporcularımızı ve teknik ekibimizi başarılarından dolayı kutluyorum. Sporcularımıza 09-14 Temmuz 2024 tarihleri arasında Sivas ilinde yapılacak olan ‘Sıla Medine Kavurat’ Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda balarılar diliyorum. Belediye olarak spor ve sporcularımızın her daim yanındayız ve destekçisiyiz.” dedi.