İHALE İLANI

GÖRELE BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ‘NDEN

• Görele Belediyesi mücavir alan sınırları içerisinde oluşan ambalaj atıklarının 26.06.2021 tarih ve 31523 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Ambalaj Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği kapsamında kaynağında ayrı ayrı Görele Belediyesi koordinatörlüğünde toplanması, taşınması, ayrıştırılması, geri dönüştürülmesi ve sistem verimliliğinin artırılması için yapılacak eğitim, bilinçlendirme, geliştirmeyi de kapsayan iş ve işlemler; Görele Belediyesi mücavir alan sınırları içerisinde kaynağına bakılmaksızın tüm ambalaj atıklarının, Ambalaj Atıkları Yönetim Planı dahilinde toplanması, toplama ayrıştırma tesisine (TAT) nakledilmesi ve ayrıştırılarak değerlendirilmesi üç yıl (36 ay) süre ile kiraya verilecektir.
  • İhale; 28/08/2024 Çarşamba günü, saat 14:00’de Kumyalı Mahallesi, Salih Sinirlioğlu Cad. No:12 Görele/GİRESUN adresinde bulunan Belediye Hizmet Binası Encümen Toplantı Salonunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45.inci maddesine göre Açık Teklif Usulü ile yapılacaktır. İhaleye katılacak olan İstekliler belirtilen tarih ve saatte ihale salonunda hazır bulunacaklardır.
  • Kira bedeli imzalanacak sözleşme bedeli üzerinden alınacaktır. Gelecek yıllar için kira bedeli, bir önceki yılın aynı ayına göre Tüketici Fiyat Endeksinde (TÜFE) meydana gelen artış oranında artırılacaktır. İstekliler, kira süresinin ilk yılı için tahmin edilen bedelin % 3’ünden (yüzde üç) az olmayacak şekilde geçici teminatlarını en geç ihale günü olan 28/08/2024 günü, saat 13:30’a kadar Görele Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne nakden yatıracaktır. İhale kesinleştiğinde ihale uhdesinde kalan alıcı geçici teminatı ihale bedelinin % 6’sı (yüzde altı) oranında kesin teminata çevirecektir.
  • İstekliler; İhale dokümanını Görele Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü ve görele.bel.tr web sayfasından görebilir. 500 TL bedel karşılığında Görele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden Satın alınabilir.
  • İhaleye katılabilmek için ihale dokümanının satın alınması şarttır.
  • İstekliler ihaleye katılabilmek için aşağıda istenilen belgeleri teklif zarfı içerisinde idareye sunmak zorundadır.

1. Gerçek Kişiler:
  • Nüfus Kayıt Belgesi,
  • İkametgâh Belgesi,
  • Noter Tasdikli İmza Sirküleri,
  • Vergi Mükellefi olduğuna dair belge,
  • Geçici Teminata ilişkin belgeler,
  • Vekâleten katılım halinde noter tasdikli vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi,
  • İhale şartname bedeline ait makbuz
  • Tüm sayfaları istekli tarafından “okudum” yazılarak imza edilmiş olan ihale şartnamesi,
  • Görele Belediye Başkanlığına gecikmiş ve/veya muaccel hale gelmiş borcu bulunmadığına dair belge.
  • Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından alınmış Geçici Faliyet Belgesi veya Çevre izin ve Lisans Belgesi’nin sunulması. (Belirtilen atık kodlarına ait lisansının olması zorunludur.)
  1. B) Tüzel Kişiler:
  • Tebligat için adres beyanı,
  • Vergi Mükellefi olduğuna dair belge,
  • Tüzel kişiliğin idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri mesleki kuruluştan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi,
  • Tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri (Dernekler için karar defterinin ilgili sayfasının onaylı sureti ve yetkilinin Noter Tasdikli İmza Beyannamesi)
  • Geçici Teminata ilişkin belgeler,
  • Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noter tasdikli vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi,
  • İhale şartname bedeline ait makbuz,
  • Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından alınmış Geçici Faaliyet Belgesi veya Çevre izin ve Lisans Belgesi’nin sunulması. (Belirtilen atık kodlarına ait lisansının olması zorunludur.
  • İdare gerekçesini kararda belirtmek suretiyle ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespit etmekte serbesttir.

İlan olunur.