Belediyemizce peyzaj çalışmalarımız devam ediyor

Belediyemiz tarafından Yeşiltepe ve Bozcaali Mahallelerimizde yapımı tamamlanan orta refüj alanlarında peyzaj çalışmalarımız devam ediyor.

Görselliğiyle Şehrimizin güzelliğini öne çıkaran hizmetlere bir yenisini daha ekleyen Belediyemiz, yapımını tamamladığı orta refüj alanlarında yaptığı farklı görsel tasarımlar ile halkımızın büyük beğenisini topluyor.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, Belediye hizmetlerinde öncelikli amaçlarının Görelemiz’i daha yaşanabilir ve daha güzel bir şekilde geleceğe taşıyabilmek olduğunu belirterek, “Bu bağlamda şehrimize yeni yeşil alanlar kazandırıyor ve mevcut alanları peyzaj çalışmalarımızla daha estetik bir görünüme kavuşturuyoruz. Çalışmalarımızda farklı tasarımlara önem veriyoruz. Daha yaşanabilir bir Görele ve daha temiz bir çevre için çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz.” dedi.