Belediyemiz tarafından çocuklarımıza yönelik satranç turnuvası düzenlendi.

Belediyemiz tarafından çocuklarımıza yönelik ‘Yaz etkinlikleri’ kapsamında satranç turnuvası düzenlendi.

Belediyemiz Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen satranç turnuvamıza çocuklarımız yoğun ilgi gösterdi.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, etkinliğimize katılarak, çocuklarımızla yakından ilgilenerek, ikramlarda bulundu.

Satranç turnuvamızda çocuklarımıza eşlik eden Belediye Başkanımız Hasbi Dede, hayatta başarılı olmanın yollarının mücadeleden geçtiğini söyledi.

Çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayacak sosyal projeleri hayata geçirmenin mücadelesi içerisinde olduklarını belirten Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Sosyal projeler kapsamında satranç turnuvası etkinliği sayesinde zeki, akıllı, atak genç nesiller yetişeceğine inanıyorum. Amacımız çocukların küçük yaşta satranca olan ilgisini arttırmak ve savunma olgusunu geliştirebilmektir. Bu anlayıştan hareketle her yıl belediye olarak yaz etkinlikleri kapsamında çocuklarımızla bir araya geliyoruz. Satranç turnuvamıza katılım sağlayan tüm çocuklarımıza ve destek veren ailelerine teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.