Belediye ekiplerimiz sağanak yağışta tıkanan yağmur suyu kanallarına anında müdahale etti.

Görele Belediyesi Fen İşler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünün, gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağış uyarısının ardından yağış öncesi ve yağış esnasında olası sorunların önüne geçmesi için teyakkuzda bekledi.

Görele Belediyesi Fen İşler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz sağanak yağış esnasında sel ve su taşkınlarının önüne geçmek için çalışmalarını dört koldan sürdürerek, tıkanan yağmur suyu kanallarına anında müdahale etti. Ekiplerimize İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimizde Hayat Kurtarma Aracımızla birlikte destek verdi.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, meteoroloji yetkililerinin hava tahminleriyle ilgili verdikleri bilgiyi yakından takip ettiklerini belirterek, önlemlere rağmen her zaman tetikte beklediklerini ve ekipleri de hazır tuttuklarını söyledi.