Başkanımız Terziali Köyümüzü ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, Terziali Köyümüzü ziyaret ederek, köy halkımızla bir araya geldi.

Terziali Köyü Muhtarı Fatih Demirci’nin konuğu olarak Terziali Köyü halkımızın istek ve sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkanımız Hasbi Dede, sorumluluk alanımız olmasalar bile köylerimizi mahallelerimizden ayırt etmeyeceklerini söyledi.

Köyümüzde gerçekleşen yenilikleri ve yapılan çalışmaları yakından inceleyen Belediye Başkanımız Hasbi Dede,  “Değerli köy halkımızla bir araya gelerek samimi bir sohbet ortamı oluşturduk. Her bir köyümüzün, bizler için Belediyemizin hizmet sınırları içerisindeki mahallelerimiz kadar önemli olduğunu bir kez daha vurgulamak isteriz. Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için hem köy muhtarlarımız ile, hem de gerekli kurum ve kuruluşlarla sürekli irtibat içerisinde olmaya devam edeceğiz. Misafirperverlikleri için Köy Muhtarımız Sayın Demirci’ye ve köy halkımıza çok teşekkür ederiz.” dedi.