Başkanımız köy ve mahalle muhtarlarımızla bir araya geldi

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, İlçe Kaymakamımız Hamit Genç ve Daire amirlerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda tüm köy ve mahalle muhtarlarımızla bir araya geldi.

İlçe Halk Kütüphanesi toplantı salonunda tüm köy ve mahalle muhtarlarımızın istek ve şikayetlerini dinleyen Belediye Başkanımız Hasbi Dede, Köy ve mahalle ayrımı yapmaksızın bütün muhtarlarımızla iletişim halinde olup, vatandaşlarımızın yaşadıkları sıkıntılar hakkında en hızlı şekilde çözüm yolları arayışı içerisinde olduklarını söyledi.

Hizmet kalitemizi arttırmak için özellikle köy muhtarlarımızın desteğinin çok önemli olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanımız Hasbi Dede, şunları kaydetti:

“Gündem maddelerimiz arasında, fındık başta olmak üzere yaklaşık 300 tarım ürününün düşmanı olan kahverengi kokarcayla mücadeleye yer verildi. Konu hakkında fikir alışverişinde bulunarak, mekanik, kimyasal ve biyolojik mücadele konularında bilgilendirmeler yapıldı. Hizmet kalitemizi arttırmak için özellikle köy muhtarlarımızın desteği çok önemli. Köyler için alınan desteklerde nüfus gözetilmediğinin altını çizerek, seçim kaygısının da olmadığı bu dönemde vatandaşlarımızın ikametlerini şehir merkezimize taşımaları için köy muhtarlarımızın da halkımızı bilgilendirmesi konusunda kendilerinden bir kez daha destek istedik. Birlikten güç doğar ilkesi ile muhtarlarımızla sürekli iletişim halinde olarak, daha güzel bir Görele için el ele çalışmaya devam edeceğiz” dedi.