Başkanımız Hasbi Dede’den Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Kaya’ya ziyaret

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, Trabzon’un Ortahisar Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Kaya’yı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, Trabzon’un Ortahisar Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Kaya ile yerel yönetimler ve belediyecilik hakkında sohbet ederek, çalışmalar ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Hoş sohbeti ve misafirperverliği için Ortahisar Belediye Başkanımız Kaya’ya teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dileyen Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “İlçeler arasında ki birlik beraberliğin ve dayanışmanın önemine değinerek, ilçelerimize hizmet ve yatırım anlamında ne gerekiyorsa yapacağımızın sözünü verdik. Seçilirken halkımıza vermiş olduğumuz sözleri tutacağımıza inanarak bize bu yetkiyi veren halkımızı mahcup etmeyeceğiz. İlçe halkımıza hizmet ederken diğer il ve ilçe Belediye Başkanlarımızdan da hem destek alacağız hem de fikirlerinden faydalanacağız.” dedi.