Başkanımız Hasbi Dede, yaşlılarımızın yanında oldu

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, ‘Yaşlılar Günü’ olması dolayısıyla Kadınlar Hentbol Türkiye Süper Ligi’nde mücadele eden Görele Belediyesi Spor Kulübümüzün sporcularıyla birlikte Çanakçı Ahmet Saliha Yılmaz Özel Bakım Merkezi’ni ziyaret etti.

Bu özel günde kıymetli büyüklerimizin yanında olup, onlarla  birlikte vakit geçirmenin mutluluğunu yaşayan Belediye Başkanımız Hasbi Dede, onların yüreğine dokunarak, yaşam hikayelerini dinledi.

Büyüklerin bizler için en büyük hazine olduğunu belirten Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Büyüklerimiz bize hayatın ne denli değerli olduğunu bir kez daha hatırlattılar. Bu anlar, yalnızca onlar için değil, bizim için de unutulmaz bir deneyim oldu. Büyüklerimiz, hayatımızın en değerli hazineleri. Yalnızca bu gün değil, her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz. Misafirperverlikleri için bakım evi personeline ve yönetimine teşekkür ediyor, birlikte vakit geçirmekten onur duyduğumuz büyüklerimize saygılarımızı sunarak ellerinden öpüyoruz” dedi.