Başkanımız Hasbi Dede, TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonunu yerinde inceledi.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, İlçemizin Çavuşlu Beldesi Beyli Mahallesinde bulunan TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonunu yerinde inceledi.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu ile ilgili TÜVTÜRK İşletmeleri Direktörü Hasancan Yalamanoğlu’ndan bilgi aldı.

Giresun ve Trabzon Bölgesine hitap edecek olan tesisin hayata geçmesi durumunda ilçenin vizyonuna büyük katkı sağlayacağını belirten Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Giresun ve Trabzon Bölgesine hitap edecek olan tesiste, aynı anda 8 araca birden hizmet verilerek günlük 200 aracın muayene edilebilmesi hedeflenmektedir. İlçemizin vizyonuna büyük katkı sağlayacak olan bu tesisi yakın zamanda faaliyete geçirmek için Görele Belediyesi olarak katkı sağlamaya hazırız” dedi.