Başkanımız Hasbi Dede, söyleşi programına katıldı

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, üniversite öğrencilerimizle söyleşi programında bir araya geldi.

Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Hamit Görele Konferans Salonu’nda üniversite öğrencilerimizden gelen talepleri dinleyen Belediye Başkanımız Hasbi Dede, üniversite öğrencilerimizin fikirlerini önemsediklerini söyledi.

Görele Belediyesi olarak öğrencilerimizin her daim yanlarında olacaklarını belirten Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Gurbette yaşamak zor, eğitim görmek zor. Öğrencilerimizin bu zorluklarını en aza indirmek biz yerel yöneticilerin sorumluluğudur. Bunun bilincinde hareket ederek, öğrencilerimizin bu önemli dönemlerinde yanlarında olup, taleplerine ivedi bir şekilde cevap verebilmek için her türlü imkanı değerlendirmekteyiz. Bu konuda öğrencilerimizin de bizler için yapabileceği en büyük destek, ilçemizde yaşadıkları dönem boyunca ikametlerini ilçemize taşımak olacaktır. Gençlerimizin fikirlerini önemsiyoruz. Türkiye’miz onların fikirleriyle yükselecektir. Görele Belediyesi olarak öğrencilerimizin eğitim hayatlarını en güzel şekilde geçirmelerini sağlamak için her türlü imkanı sunmaya gayret göstereceğiz” dedi.