Başkanımız Hasbi Dede, şehidimizin mezarını ve ailesi ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, Pençe-Kilit Harekâtı’nda vatan uğruna şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu’nun Çatakkırı Köyü’nde bulunan kabristanlığını ve ailesini ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, şehidimizin kıymetli ailesi ile yakından ilgilenerek başsağlığı diledi.

Şehitlerimizin bizlere emaneti ailelerinin her daim yanlarında olacaklarını belirten Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve refahı için canlarını veren şehitlerimizin hakkı hiç bir zaman ödenmez. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerine sahip çıkmak, onların her zaman yanında olmak boynumuzun borcudur. Bizler her zaman şehit ailelerimizin birer evladı olarak yanındayız ve bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz, ruhları şad olsun. Aileleri ve uğruna can verdikleri vatan bizlere emanet!” dedi.