Başkanımız Hasbi Dede, Pazar esnafımızla bir araya geldi

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, Pazar esnafımızla bir araya geldi.

İlçemizde Salı günleri kurulan halk pazarını dolaşan Belediye Başkanımız Hasbi Dede, pazarcı esnafımızın istek ve sıkıntılarını dinledi.

Pazar esnafımızın sorunlarını yerinde tespit etme imkanı da bulan Belediye Başkanımız Hasbi Dede, sorunların çözümü noktasında ivedilikle hareket edildiğini söyledi.

Yerel yönetimler olarak her daim esnafımızın ve vatandaşlarımızın yanında olacaklarını belirten Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Bugün güne Pazar esnafımızı gezerek başladık. Onların sorunlarını kendilerinden dinleyerek, taleplerini yerinde tespit ettik. Kendilerinin kâr marjlarını olabildiğince aşağıda tutarak vatandaşımızın alım gücüne bir nebze olsun destek olmaya çalıştıklarını gördük. Bu düşünce ile hareket eden esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Yerel yönetim olarak bizler de esnafımızın ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz, onları dinleyip ortak akıl ve kararla istek, öneri ve taleplerine çözüm getireceğiz” dedi.