Başkanımız Hasbi Dede, öğrencilerimizin karne sevincine ortak oldu.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, Görele Şehit Ahmet Köroğlu Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine katıldı.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin karne sevincine ortak olan Belediye Başkanımız Hasbi Dede, öğrencilerimize karnelerini vererek, iyi tatiller temennisinde bulundu.

Belediye olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımızın doğru ve kaliteli bir eğitim almasını önemsediklerini belirten Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Bilgi ve öğrenim, geleceğimizin inşası için en kıymetli yapı taşlarının başında gelir. Öğrencilerimizi Eğitim- Öğretim yılı boyunda gösterdikleri çaba ve özverileri için tebrik ediyorum. Eğitim camiamızın kahramanları olan değerli öğretmenlerimize, idareci ve yöneticilerimize de öğrencilerimizin yetişmesindeki özveri ve sevgi dolu yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyor, iyi tatiller diliyorum” dedi.