Başkanımız Hasbi Dede, Max-Born Meslek Yüksekokulu yetkililerini makamında ağırladı

Görele 13 Şubat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Almanya’daki Max-Born Meslek Yüksekokulu arasındaki “Erasmus Projesi” kapsamında Max-Born Meslek Yüksekokulu yetkilileri ve öğrencileri Görele’mizi ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, Her iki okulun yetkililerini ve misafir öğrencilerimizi belediyemizde ağırladı.

Okul yetkilileri ve misafir öğrencilerimizle proje hakkında sohbet ederek, kültürel değerlerimiz hakkında fikir edinmelerini sağlayan Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Bu tarz projeler, ülkelerimiz ve şehirlerimiz arasında bir iletişim köprüsü kurarak, sosyal ve kültürel olarak birbirimizi yakından tanımamız açısından büyük önem taşımaktadır. Max-Born Meslek Yüksekokulu yetkililerini ve öğrencilerini ilçemizde misafir etmekten çok büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek isteriz.

Görele Belediyesi olarak eğitim alanında atılan her adımın destekçisi olarak, bu tarz projelerde elimizden geleni yapmaya özen göstermeye devam edeceğiz” dedi.