Başkanımız Hasbi Dede, Görelespor’umuzun teknik heyeti ve futbolcularımızla bir araya geldi

Belediye Başkanımız, Görelespor Kulüp Başkanımız Hasbi Dede, Görelespor’umuzun teknik heyeti ve sporcularıyla Derelispor deplasmanı öncesi bir araya geldi.

Sezonun ilk karşılaşmasında Derelispor ile 75. Yıl Etbaşoğlu İlçe Stadında karşılaşacak olan Görelespor’umuzun teknik heyeti ve sporcularımıza başarılar dileyen Belediye Başkanımız Hasbi Dede, sporcularımızdan dostluk ve kardeşlik içerisinde mücadele istedi.

Başarılı bir sezon geçireceklerine inandığını belirten Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Görelesporumuzun başarısı için elimizi taşın altına koyduk. Görelespor için mücadelemiz devam edecek. Sahaya çıkıp dostluk ve kardeşlik içerisinde mücadele ediniz. Hakem ve diğer takım arkadaşlarınıza saygılı olun. Şiddetten kaçının. Bizde sizin yanınızda statta yerimizi alacağız. Size güveniyorum. Gerekeni sahaya yansıtıp başarılı olacağınıza inanıyorum. Sahada ekip içerisinde mücadele edersek başarıyı da ardından getiririz.” dedi.