Başkanımız Hasbi Dede, Görelespor’umuzu sahiplendi

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, ilçemizin markası Görelespor’umuzun Kulüp Başkanı oldu.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Görelespor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan kararla Kulüp Başkanı seçilen Belediye Başkanımız Hasbi Dede, hedeflerinin alt yapı ve başarılı sporcular yetiştirmek olduğunu söyledi.

Görelespor’un hedeflerinin hiç bir zaman bitmediğini hatırlatan Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Görelespor şehrimizin bir markası, olmazsa olmazımızdır ve Görelespor’da hedefler hiçbir zaman bitmez. Önceliğimiz altyapı ve başarılı sporcular yetiştirmek için çalışacağız. Görelespor armasını en iyi şekilde temsil edip, sporun dostluk ve kardeşlik üzerine kurulu olduğunu herkese göstereceğiz. Görelespor üzerinden şahsıma yapılan eleştirileri dikkate almayarak, kulübümüzü hak ettiği yere getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmak için uğraş vereceğiz.” dedi.