Başkanımız Hasbi Dede, Görelespor’umuzu idmanında yalnız bırakmadı

Belediye Başkanımız ve Görelespor Kulüp Başkanımız Hasbi Dede, Giresun Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Görelespor’umuzun idmanını ziyaret etti.

Giresun Amatör Ligi hazırlıklarını 13 Şubat İlçe Stadyumunda gerçekleştiren Görelespor’umuzun sporcuları ve teknik heyetiyle bir araya gelen Belediye Başkanımız ve Görelespor Kulüp Başkanımız Hasbi Dede, sporculara ve teknik heyetimize yeni sezon için başarılar diledi.

Görelespor’umuzu hak ettiği yerlere getirmek için burada olduklarını belirten Belediye Başkanımız ve Görelespor Kulüp Başkanımız Hasbi Dede, “İlçemizin vazgeçilmez markası olan Görelesporumuz’u hak ettiği yere getirmek için buradayız. Bu markayı eski günlerine döndürmek ve yaşatmak hepimizin görevi. Bir takım oluşturduk ve yeni sezon için idmanlara başladık. Artık lige odaklanıp, başarılı olmak için mücadele edeceğiz. Bu şehrin ve bu kulübün başkanı olarak elimizden gelen tüm imkanları kulübümüz için seferber edeceğiz. Görelespor’a gönül veren her taraftarın, her Göreleli’nin aynı hassasiyeti göstereceğine olan inancımız tam. Birlik ve beraberlik içerisinde, el ele, gönül gönüle, Görelesporumuz’un yükselişine şahit olacağız” dedi.

Sahada Görelespor armasının en iyi şekilde temsil edileceğinden şüphe duymadıklarını aktaran Belediye Başkanımız ve Görelespor Kulüp Başkanımız Hasbi Dede, “Sahada Görelespor armasını en iyi şekilde temsil etmenizi bekliyoruz. Bundan hiçbir şüphemiz yok. Sizlere güveniyorum. Umarım kazasız belasız, kavga döğüş olmadan dostluk içerisinde bir sezon geçiririz. Yeni sezonda sizlere ve teknik heyetimize başarılar diliyorum” dedi.