Başkanımız Hasbi Dede, basın mensuplarımızla bir araya geldi

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, Yerel, ulusal ve sosyal medyada gören gözümüz, işiten kulağımız ve sesimiz olan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Belediyemiz Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda basın mensuplarından gelen soruları yanıtlayan Belediye Başkanımız Hasbi Dede, basın mensuplarına Görele’ye yeni dönemde yapılacak yatırımların değerlendirmesini yaparak, geçmişten kaynaklanan sorunların çözümü üzerine fikir alışverişinde bulundu.

İlçede demokrasinin gereği olan güzel bir seçim süreci geçirdiklerini belirten Belediye Başkanı Hasbi Dede, “Artık Görele için alın teri akıtma zamanı, sahada çalışma vaktimiz geldi. Belediye personellerimiz şuanda sorunların çözümü için her mahallemizde çalışmalarını sürdürüyor. Göreve başladığımızda ilk işimiz vatandaşlarımızdan gelen talepleri çözüme ulaştırmak için WhatsApp İletişim Hattı’nı kurduk. Meclis toplantılarımızı canlı olarak yayınlatmaya başladık. Emeklilerimiz için elimizi taşın altına koyarak su da yüzde 50 indirim yaptık.” dedi.

İlçede istihdam alanında çalışmaların yapıldığını da ifade eden Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “İlçemizde peyzaj çalışmalarına da öncelik veriyoruz. Modern bir ilçe görünüme sahip olmak için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Eksikliklerimizi sizlerden ve vatandaşlarımızdan gelen taleplerle değerlendiriyor, çözüme kavuşturuyoruz. İlçemize yapılmasını planladığımız projelerimizi de hayata geçirmek için uğraş veriyoruz. Sizlerle bu gibi toplantılarımızı sıkça yapıp ilçemizde yapılan ve son aşamaya gelmiş hizmetlerimizi paylaşacağız. Görele için çalışmalarımızda sizin gücünüze de ihtiyacımız olacak” dedi.