Başkanımız Hasbi Dede, alt yapı çalışmalarını inceledi

Belediyemiz tarafından Yeşiltepe Mahallemizde sürdürülen alt yapı çalışmalarının yanı sıra çevre düzenleme çalışmalarımızda devam ediyor.

Mahallelerimizde ki alt yapı sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışmalarını sürdüren Belediyemiz, mahallelerimizdeki çevre düzensizliğine de son vermek için kolları sıvadı.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, vatandaşlarımızın yaşayabileceği sıkıntıları en aza indirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Muhtarlarımızla sürekli iletişim halinde olarak, mahallelerimizin sorunlarını hızlı bir şekilde çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. Çalışmaları yerinde takip ederek, altyapı ve çevre düzenlemelerini eş zamanlı yürütmeye özen gösteriyoruz. Bu süreçte, vatandaşlarımızın yaşayabileceği sıkıntıları en aza indirmeyi hedefliyoruz. Altyapı sorunlarıyla ilgilenirken, bir yandan da daha güzel bir Görele için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.