Başkanımız Hasbi Dede, ’15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’ programına katıldı.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, ilçemizde düzenlenen ’15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’ programına katıldı.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Milletimizin birlik ve beraberliğini kırmak için sarsılmaz irademize yapılan hain saldırılarda hayatını kaybeden Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Gazilerimize minnet ve saygılarımızı sunuyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün belirttiği gibi; “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!” Birlik ve beraberliğimizi bozmaya bu güne kadar hiç bir güç yetmemiştir, muhtaç olduğumuz kudret, damarlarımızdaki asil kanda aktığı sürece de yetmeyecektir.” dedi.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen program 15 Temmuz konulu video gösterimi, şiirler ve ilahilerin okunması, film gösterimi ve yapılan duaların ardından sona erdi.