Başkanımız basın mensuplarımızla bir araya geldi

Kıymetli basın mensuplarıyla bir araya gelerek son 4 aylık hizmet dönemimizde gerçekleştirdiğimiz projeler ve hizmetler hakkında bilgi verdik. Ulusal ve yerel basın ile sosyal medya temsilcilerimiz bizim gözümüz, kulağımız ve sesimizdir; onların desteğiyle ilçemizdeki gelişmeleri halkımıza duyurmak ve halkımızın onlar aracılığıyla bizlere ilettiklerine kulak vermek bizim için büyük önem taşımaktadır.

Önceki dönemlerden gelen belediye borçlarının ve 20 yıllık SGK borçlarının sanki bizim eserimizmiş gibi direkt tahsil edilmeye çalışılmasının arkasına sığınmadan, bunlar yetmezmiş gibi 3 yıl boyunca “Tasarruf Tedbirleri” adı altında elimizi kolumuzu bağlamaya kalkan bir baskının altında olmamıza rağmen, 4. Organize Sanayi Sitesi, Dolgu Alanı Projesi, Üst Mahallelerimizde 2.5km’lik doğalgaz altyapı çalışmaları, içme suyumuzun daha verimli kullanılması, esnafımızın ve sponsorlarımızın desteğiyle gerçekleştirdiğimiz Geleneksel Kemençe ve Horan Festivalimiz, Görelespor Kulübümüz hakkındaki çalışmalarımız gibi daha bir çok projenin sürdürülebilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu projelerin detayları ve sağladığı faydalar hakkında basın mensuplarımızla bilgi alışverişinde bulunduk ve önümüzdeki dönem için planladığımız projeler hakkında da değerli görüşlerini aldık.

Halkımızla birebir iletişim halinde olan basın mensuplarımızın ve sosyal medya temsilcilerimizin değerlendirmeleri ve önerileri doğrultusunda, Görele’mizin daha da ileriye taşınması için çalışmalarımıza yön vermeye devam edeceğiz.