Karla mücadele çalışmalarımız sürüyor

Belediyemiz kar yağışının başladığı andan itibaren eksiksiz ekip ve ekipmanlarıyla karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyemiz karla mücadele çalışmaları kapsamında tüm ekiplerini seferber ederek, kar yağışına rağmen ana ve mahalle yollarında ulaşım çalışmalarını devam ettirdi.

Görele Belediye Başkanımız Hasbi Dede, karla mücadele çalışmaları kapsamında her şeyin eksiksiz düşünüldüğünü ve bu yönde çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

Önceliklerinin hasta ve cenazesi olan vatandaşlar olduklarını belirten Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Kar yağışının olumsuz etkisini en aza indirebilmek için belediyemize ait tüm ekip ve ekipmanlarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Karla mücadele kapsamında tüm personellerimizi seferber etmiş bulunuyoruz. Belediyemizce karın ilk gününde itibaren çalışmalarımıza başladık. Hedefimiz kar yağışının olumsuz etkisini en aza indirebilmektir. Tüm tedbirimizi aldık. Kar yağışı ve sonrası çalışmalarımızı 24 saat esasına göre sürdüreceğiz” dedi.

Language