Belediye Başkanımız Hasbi Dede, yılın en iyi hizmeti ödülüne layık görüldü

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, yılın en iyi hizmeti ödülüne layık görüldü.

“İşimiz Gücümüz Görele” sloganıyla ilçedeki hizmet çalışmalarını üst sevilere çıkaran Belediye Başkanımız Hasbi Dede, Karadeniz Bölgesi’nde yayın yapan Karadeniz Haberci Dergisi tarafından düzenlenen ‘Yılın En’leri’ ödül töreninde yılın en iyi hizmeti ödülüne layık görüldü.

Ödülünü Karadeniz Haberci Dergisi sahibi Sayın Figen Çakmak’ın elinden alan Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Bölgemizin sivil toplum kuruluşları ile özel, tüzel ve kamu kurumlarını bir araya getiren bu anlamlı etkinlikte, dergi okurlarının katılımı ile belirlenen anket sonuçlarına göre “Yılın en iyi hizmeti” ödülüne layık görüldük. Etkinliği organize eden Karadeniz Haberci Dergisi’ne ve anketlerde bizi bu ödüle layık gören herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.