Başkanımız Hasbi Dede, WHC Metalurg Avtokomanda Takımını ağırladı

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, EHF Kadınlar Avrupa Kupası 2. Turunda Kadın Hentbol Takımımızın rakibi olan WHC Metalurg Avtokomanda Takımının yöneticilerini ve sporcularını belediyemizde misafir etti.

WHC Metalurg Avtokomanda Takımının yöneticilerini ve sporcularını belediyemizde ağırlamaktan memnun olduklarını belirten Belediye Başkanımız Hasbi Dede, sporun dostluk ve kardeşlikten ibaret olduğunu söyledi.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “WHC Metalurg Avtokomanda Takımı’nın yöneticileri ve sporcularımızla gerçekleştirdiğimiz bu güzel sohbet ortamı ile sporun dostluk, kardeşlik olduğunu tüm dünyaya kanıtlamış olduk. Spor evrenseldir, kazanabilir ya da kaybedebiliriz. Önemli olan bu dostluğu sürdürebilmek. Misafirlerimizle birlikte geçirdiğimiz bu güzel zaman içerisinde kültürlerimiz hakkında da bilgiler paylaşma fırsatı bulduk. WHC Metalurg Avtokomanda Takımı’nı ilçemizde misafir etmekten duyduğumuz mutluluğu belirtmek isteriz. Bu güzel ziyaretleri için takım yöneticilerine ve sporcularımıza en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Language