Belediye Başkanımız Hasbi Dede, belediye personellerimizle bir araya geldi

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde belediye personellerimizle bir araya gelen Belediye Başkanımız Hasbi Dede, Belediye Başkan Yardımcılarımız Akın İmat ve Mehmet Uygar Dural ile birlikte personellerimizin sorunlarını dinledi.

Görele için mesai gözetmeksizin çalışacaklarını belirten Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Önceliklerimiz arasında her bir çalışanın kurumumuzu en iyi şekilde temsil etmesi gerektiği, kılık kıyafet konularında dikkat edilmesi gereken hususlar, personelin vatandaşlarımıza karşı olan tutumları ve giriş çıkış saatlerine dikkat edilmesi konuları vardı. Belediyecinin mesaisi yoktur; Görelemiz icin mesai gözetmeksizin çalışmaktayız ve bu doğrultuda hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Personellerimize ikametgah vurgusuda yapan Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Belediyemiz için kritik bir önem arz eden ikametlerin merkez mahallelerimize taşınması konusunda bütün personelimizin duyarlılık göstermesi, konu hakkında yakınlarına bilgi vererek bu süreçte bizlere destek vermeleridir. Görele Belediyesi olarak biz büyük bir aileyiz ve bu ailenin görevi Görelemize en iyi şekilde hizmet etmek. Hep birlikte bu görevi en iyi şekide yerine getireceğimize inanıyor, bütün personelimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Language