Belediye Başkanımız Hasbi Dede, köy ve mahalle muhtarlarımızla bir araya geldi.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde köy ve mahalle muhtarlarımızın istek ve şikayetlerini dinleyen Belediye Başkanımız Hasbi Dede, çözümü noktasında imkanlar dahilinden ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Köylerimizi de mahallelerimizden ayırt etmediklerini belirten Belediye Başkanımız Hasbi Dede, özellikle köy muhtarlarımıza ikametgâh vurgusu yaptı.

‘Birlikten güç doğar’ ilkesini benimsediklerini ve bu ilke doğrultusunda hareket ettiklerini ifade eden Belediye Başkanımız Hasbi Dede, şunları kaydetti:

“Görele için hizmet ve yatırım varsa hiçbir şeyin altına sığınmadık. Ulaşılmaz değiliz. Her zaman vatandaşlarımızın yanında, bir telefon kadar yakınınızdayız. WhatsApp İletişim hattı oluşturduk. Tüm şikayet ve eksiklikleri görüntülü olarak bizlere ulaştırabilirsiniz. Görele’ye hizmet için buradayız, oturmak için değil”

Hizmet ve yatırım anlamında ellerinden gelenin fazlasını yapma gayreti içerisinde olduklarını sözlerine ekleyen Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “İmkanımız olduğu sürece tüm köyümüz ve mahallelerimizin emrindeyiz. Bunun bilinmesini isteriz. Sizlerin isteklerinizi ve sıkıntılarınızı ivedi bir şekilde çözmemiz için burada özellikle köy muhtarlarımızın belediyemize ikametgâh desteği çok önemlidir. Görelemizi daha güzel, daha modern bir hale getirmek için ikametgâhımızı ilçemize taşıyalım. Muhtarlarımız, Görele Belediyesi el ele, daha güzel Görele diyoruz” dedi.

Language