Orta refüj çalışmalarımız devam ediyor

Belediyemiz tarafından trafik güvenliğini ve akışını rahatlatmak için Yeşiltepe ve Bozcaali Mahalleleri arasında bulunan ana yolumuzda başlatılan orta refüj çalışmalarımız sürüyor. Çalışmalarımız tamamlandığında trafik güvenliğinin yanı sıra, peyzaj düzenlemeleri ile daha modern bir görünüme kavuşacak.

Yollardaki ve refüjlerdeki düzenlemelerin kent estetiği bakımından son derece önemli olduğunu belirten Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Yeşiltepe ile Bozcaali Mahalleleri arasında bulunan ana yolumuz, araç trafiği bakımından olduğu kadar vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz tarafından sıkça kullanılmaktadır. Bizde vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin güvenliğini göz önünde bulundurarak, ana yolumuzda orta refüj çalışması başlattık. Çalışmalarımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Yapacağımız peyzaj düzenlemeleri ile kent görünümüne uygun, modern bir hale getirilecektir.” dedi.