Başkanımız Hasbi Dede, kasaplarımızla bir araya geldi

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, ilçe kasaplarımızla bir araya gelerek, mezbahamızın genel durumu üzerine değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Belediyemiz Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda ilçe kasaplarımızla sektörün ihtiyaçları ve beklentileri konuşuldu.

İlçenin ihtiyaçlarını karşılamak ve halkın sağlığını korumak için kararlılıkla mücadele edeceklerini belirten Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Mezbahamız, ilçemiz için son derece kritik bir tesis olup, sağlıklı ve güvenli etin hemşerilerimize ulaşması açısından önemli bir rol oynamaktadır. Bu nedenle, mezbahamızın tam kapasiteyle çalışmasını ve vatandaşlarımızın daha uygun fiyatlarla kaliteli et temin etmelerini sağlamak için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Toplantımıza katılarak görüşlerini bizlerle paylaşan tüm kasaplarımıza içtenlikle teşekkür ediyoruz” dedi.