Başkanımız Hasbi Dede, Beykoz Belediyemiz ile verimli bir online toplantısı gerçekleştirdi

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, Belediyemizin kardeş belediyesi Beykoz Belediyesi ile verimli bir online toplantısı gerçekleştirdi.

Teknolojinin sağladığı eşsiz fırsatları fırsata çeviren Belediye Başkanımız Hasbi Dede, Görele’ye getirilmesi planlanan projelerimizi anlık olarak paylaşma ve Belediyeler arası işbirliğini daha da güçlendirme şansı buldu.

İki belediye arasında yürütülebilecek ortak projeler üzerine kapsamlı bir değerlendirme yaptıklarını belirten Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Kardeş şehrimizle olan sürekli iletişimimiz, hem Görelemiz, hem de Beykoz için büyük bir değer taşıyor. Bu anlamlı iş birliğinin, her iki şehirde de somut ve olumlu etkiler yaratacağına olan inancımız tam. Gelişen teknolojinin desteğiyle, projelerimizi hızla hayata geçirecek ve iki şehir arasındaki dostane ilişkileri daha da ileriye taşıyacağız” dedi.