Öğrencilerimizden Başkanımız Hasbi Dede’ye İlköğretim Haftası ziyareti

Görele Cumhuriyet İlkokulu 2-A Sınıfı öğrencilerimizden Mehmet Emir Sivri, Hazal Çakır ve Melek Evra Güneş, Okul Müdürümüz Mahmut Kurt, Müdür Yardımcımız Hüseyin İbaç ile Sınıf Öğretmenimiz Halil Nur Demirbaş İvgin önderliğinde ‘İlköğretim Haftası’ olması dolayısıyla Belediye Başkanımız Hasbi Dede’yi ziyaret etti.

Çocuklarımızla tanışarak, yakından ilgilenen Belediye Başkanımız Hasbi Dede ile Giresun Milletvekilimiz Elvan Işık Gezmiş, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin İlköğretim Haftasını kutladı.

Öğrencilerimizin istek ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Siz gelecek nesillerden aldığım bu emanet doğrultusunda daha güzel ve yaşanabilir bir şehir bırakmak için gece gündüz çalışıyoruz. Sonrasında çok çalışarak, iyi insan olarak ve işinizi iyi yaparak bu emaneti sizler devralacaksınız. Ziyaretleriniz için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Sizleri çok seviyoruz ve İlköğretim Haftanızı kutluyorum” dedi.