Başkanımız Hasbi Dede, sanayi esnafımızı ziyaret etti

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, ilçemizde bulunan Küçük Sanayi Sitesi esnaflarımızla sabah kahvaltısında bir araya gelerek, esnafımızı işyerlerinde tek tek ziyaret etti.

Esnaflarımızın her daim yanında olan Belediye Başkanımız Hasbi Dede, sanayi esnafımızın istek ve sıkıntılarını dinleyerek, yapılması gereken çalışmalarla alakalı notunu aldı.

Şehrin gelişmesi, ekonomisine katkı sağlaması hususunda Sanayi Sitelerinin önemli olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanımız Hasbi Dede, Misafirperverliklerinden dolayı sanayi esnafımıza teşekkür ederek, bol kazançlı günler, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede’ye sanayi sitesi ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Uygar Dural ve Belediye Meclis Üyemiz İlkay Odabaş eşlik etti.