Sporcularımız kupa sevincini Başkanımız Hasbi Dede ile paylaştı

Play-off’larda çıktığı maçların tamamını kazanarak Giresun İl Birincisi olan Görelespor’umuzun alt yapı takımlarından U-12 Takımımız kupa sevincini Belediye Başkanımız Hasbi Dede ile paylaştı.

Sporcularımızı tek tek kutlayarak, tebrik eden Belediye Başkanımız Hasbi Dede, ilçemizin isminin duyurulmasında önemli rol üstlenen takımımızın Altyapı Sorumlusu Uğur Erbaş, Koordinatörü Metin Şengün, antrenörü Emrah Işkın, yardımcı antrenör Muhammet Yazkan, kaleci antrenörü Mahmut İncirkuş’a teşekkür etti.

Görele’nin spor branşlarında başarıdan başarıya koştuğunu belirten Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Belediye olarak her daim spor ve sporcularımızın yanındayız ve destekçisiyiz. İlçemizin markası, gururu Görelespor’umuzun var oluşu güçlü bir altyapıyla mümkündür. Alt yapı var oldukça Görelespor’umuzda özlediği eski günlerine geri dönecektir. Play-off’larda çıktığı maçların tamamını kazanarak bizlere bu gururu yaşatan U-12 Takımımızı tekrardan tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.