Başkanımız Hasbi Dede, sünnet olan çocuklarımızı hastanede ziyaret etti

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, Op. Dr. Ergun Özdemir Görele Devlet Hastanesi’nde sünnet olan çocuklarımızı ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, Belediyemiz tarafından bu yıl 18.si düzenlenecek olan Sünnet Şöleni etkinliği öncesi Görele Devlet Hastanesi’nde cerrahi müdahaleyle erkekliğe ilk adımlarını atan çocuklarımızı ziyaret ederek, ailelerinin sevincine ortak oldu.

Çocuklarımızla şakalaşarak ailelerine geçmiş olsun dileklerinde bulunan Belediye Başkanımız Hasbi Dede, cerrahi müdahaleyi gerçekleştiren Üroloji Uzmanımız Dr. Mehmet Behiç Çıtlak’tan sünnet olan çocuklarımızın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Sünnetin bizim toplumumuzda önemli bir yeri olduğunu belirten Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Sünnet erkek evlatlarımız için olmazsa olmazlarımızdan biridir. Erkekliğe ilk adımlarını atan çocuklarımızın tüm sünnet kıyafetlerini belediyemiz olarak bizler karşılayacağız. Çocuklarımızın sünnet sevincine bu ayın 19’unda düzenleyeceğimiz Sünnet Şöleni etkinliğimizde de ortak olacağız.” dedi.

Language