Doğalgaz çalışmalarımız tamamlanan Hendekbaşı Mahallemizde alt ve üst yapı çalışmalarına başlandı.

Belediyemiz tarafından Doğalgaz Yatırım çalışmalarımız tamamlanan Hendekbaşı Mahallemizde alt ve üst yapı çalışmalarımız sürüyor.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, çalışmalar kapsamında Doğalgaz Yatırım çalışmaları dolayısıyla tahrip olan parke taşları yenileriyle değiştirilerek, Hendekbaşı Mahallemizin modern bir üst yapıya kavuşturulmasını hedefliyor.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, İlçemizi güzelleştirerek her şeyin en güzeline layık vatandaşlarımıza sunmak için çalıştıklarını belirtti.

Hendekbaşı Mahallemizi doğalgaza kavuşturduklarını, bozulan sokağımızı da modern bir yapıya kavuşturmak için çalışmaların başladığını belirten Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Görele için çalışmalarımızı dört koldan sürdürüyoruz. Bir yandan Doğalgaz çalışmalarımız sürerken, diğer yandan da doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan cadde ve sokaklarımızı yeniliyoruz.” dedi.