Görele Şehitliğimizde bakım onarım çalışmalarımız sürüyor.

Belediyemiz tarafından Kumyalı Mahallemizde bulunan vatan savunmasında şehit düşen yiğit evlatlarımızın yattığı ‘Görele Şehitliği’mizde bakım ve onarım çalışmalarımız sürüyor.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Milli ve dini, en kutsal değerlerimizden olan şehitliklerimize her daim gözümüz gibi bakıyoruz” dedi.

Görele Şehitliğimizin bakımının Belediyemiz tarafından düzenli olarak yapılacağını belirten Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Tüm bakımları en ince ayrıntısına kadar yapılan Görele Şehitliğimiz güzel bir görüntüye kavuştu. Vatan toprağımız ve ay yıldızlı bayrağımız uğruna şehit olan kahramanlarımızın haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Bu vesileyle başta ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle bir kez daha anıyorum” dedi.