Başkanımız Hasbi Dede, üniversiteli öğrencilerimiz tarafından hazırlanan sergiye katıldı

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, Giresun Üniversitesi Görele Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri tarafından hazırlanan mezuniyet sergisine katılarak, sergide yer alan eserleri inceledi.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, öğrencilerimizi eserlerinden dolayı tebrik ederek, Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan ve halkımızla paylaşılan her türlü etkinlikleri desteklemeye hazır olduklarını söyledi.

Bu tarz etkinliklerin sıklaştırılması için Belediye olarak fakültemiz yönetimi ve öğrencilerimizin yanlarında yer alacaklarını belirten Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Başarılı çalışmalarından dolayı kıymetli öğrencilerimizi tebrik ediyor, başta Sayın Dekanımız Prof. Dr. Günay Kaya olmak üzere öğrencilerimizi alanlarında ustalaştıran hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.